Putanja

Почетна / Новости

Новости

Cлика
Обавјештење се односи на сву дјецу са школског подручја централне и подручних школа: Мјесна зајденица Модрича 5, Скугрић, Милошевац, Доњи Кладари, Толиса, Крчевљани, Ждребан, и Мишићи-Потпоље.Обавјештавамо родитеље да ЈУ ОШ "Сутјеска" врши евидентирање дјеце дорасле за упис у први разред у периоду од 23.3. до 31.3.2020. године у термину од 10,00 - 13,00 часова.Евиденција дјеце ће се вршити путем телефона: 053/820 - 730, 053/812 - 506 или путем мејла: os128@skolers.org  .Потребни подаци: име ( име родитеља ) и презиме дјетета, датум рођења, мјесто рђења, ЈМБГ, адресу пребивалишта и контакт телефон.Документација потребна за упис дјеце не треба да се доноси у школу нити шаље поштом. Исту ћете доставити касније, када дијете доведете на тестирање, а информације о тестирању дјеце ћете добити благовремено, у складу са препорукама н...
Cлика
Министарство просвјете и културе, Републички педагошки завод  и Радио-телевизија Републике Сроске интензивно раде на припреми наставе која ће бити реализована путем Јавног сервиса Републике Српске.Овоме приступамо због тога да ученици имају континуитет у раду и да не би дошло до појаве заборављања наученог, те да не дођемо у ситуацију да због реализације прописаног фонда наставних часова продужавамо период трајања наставе прописан школским календаром.Поред бриге за безбједност и здравље ученика, треба да преузмемо све што је у нашој моћи да ученици лакше преброде период прекида континуитета васпитно-образовног рада, те да буду спремни за наставак рада, чим се створе услови за то. Стога, сматрамо да путем Јавног сервиса који је доступан свима у Републици Српској можемо понудити ученицима основних школа одређене инструкције и помоћ за самосталан рад у кућном амбијенту.С тим у вези, потребно је да се...
Cлика
У суботу, 7.марта, у ОШ "Сутјеска", одржано је Општинско такмичење из историје на којем је ученица деветог разреда, Ања Пејић, освојила друго мјесто и пласирала се на регионално такмичење.Награђеној ученици и њеном наставнику Миленку Чупељићу честитамо и желимо много среће и успјеха у даљем раду и такмичењу.
Cлика
Општинско такмичење из информаике одржано је у суботу, 7. марта 2020. у ОШ "Сутјеска". Израда задатака трајала је 120 минута. Ученици наше школе су и на овом такмичењу остварили веома запажене резултате.Ивана Стојановић, ученица деветог разреда, освојила је прво мјесто на овом такмичењу. Милана Томушиловић, ученица деветог разреда, освојила је треће мјесто. Награђеним ученицама и њиховом наставнику Јовици Илићу желимо много среће и успјеха у даљем раду и такмичењу.
Cлика
У суботу, 29. фебруара у ОШ "Сутјеска" одржано је Општинско такмичење оз православне вјеронауке за ученике шестог разреда. За такмичење их је припремао вјероучитељ Никола Горановић, а млади православци и светосавци су постигли сљедеће резултате:Софија Лукић - 1.мјесто Ивона Лукић - 3. мјесто Ученицима и њиховом вјероучитељу честитамо и желимо много успјеха у даљем такмичењу.
0 0