Putanja

Почетна / Новости

Новости

Cлика
Дана 13. априла 2019. године у ОШ "Ђура Јакшић" у Подновљу одржано је такмичење из Физике за ученике седмог и осмог разреда.На ово такмичење пласирали су се Ивана Стојановић, Милана Томушиловић и Мира Грабовичкић, ученици осмог разреда и Тијана Новаковић и Огњен Петровић, ученици седмог разреда. Остварени су сљедећи резултати. Ивана Стојановић је освојила прво мјесто са максималним бројем бодова, а Милана Томушиловић је освојила треће мјесто. Остали именовани ученици остварили су запажен резултат.Ученицима такмичарима и њиховој наставници Елени Омеровић честитамо и желимо много среће и успјеха у даљем раду и такмичењу....
Cлика
Дана 13. априла у Добоју је одржано Регионално такмичење хорова на којем је наш хор освојио четврто мјесто. Ученицима и њиховој наставници Маргарити Никић честитамо и желимо много среће и успјеха у даљем раду и такмичењу.
Cлика
Шестог априла текуће године одржано је Републичко такмичење из Математике у Бањој Луци. На ово такмичење, са изузетним резултатима, пласирале су се наше ученице Ивана Стојановић, ученица 8. разреда и Адријана Раулић, ученица 9. разреда. Заједно са својим наставницама Љиљаном Тодоровић и Иваном Брадашевић оствариле су запажене резултате на чему им честитамо и желимо много среће и успјеха у даљем раду и такмичењу.
Cлика
Шестог априла 2019. године у ОШ "Свети Сава" у Броду одржано је Регионално такмичење из Хемије на којем су наше ученице Ања Пејић и Милана Томушиловић оствариле запажене резултате.Ученицима и њиховој наставници Свјетлани Кузмановић честитамо и желимо много среће и успјеха у даљем раду и такмичењу.
Cлика
У суботу. 6. априла 2019. наша школа била је домаћин Регионалног такмичења из Енглеског језика. На ово такмичење пласирале су се наше ученице Катарина Вујковић и Николина Вујковић те оствариле запажене резултате. Ученицама Катарини Вујковић и Николини Вујковић, као и њиховој наставници Слађани Ристић, честитамо на оствареном резултату и желимо много среће и успјеха у даљем раду и такмичењу.
0 0