Putanja

Почетна / Новости

Новости

Cлика
Поводом новогодишњих празника ученици од првог до седмог разреда у подручној школи у Скугрићу организовали су приредбу поводом предстојећих празника. Са ученицима су вриједно радили њихови учитељи Данијел Кривошија и Петар Бојић и наставница српског језика Дијана Магазин. Шаренило новогодишњих украса, честитки и свега што дјечја машта и креативност могу да направе украсили су позоришни простор. Родитељи, баке и дједови, другари из школе и наставници уживали су упрепуној школској учионици и аплаузима испратили бројне рецитације....
Cлика
Синоћ је у Плавој сали СКЦ представљен програм дјеце из Дневног центра за дјецу са посебним потребама. Корисници овог центра су и ученици наше школе, а у центру са њима раде и наше учитељице Мира и Марина Теофиловић.Дјеца су, заједно са својим васпитачима, извела диван програм и показали веома успјешан и квалитетан програм. 
Cлика
На Тргу др Милана Јелића, у периоду од 22.12.2019. до 4.1.2020. године одржаваће се манифестација "Зимски град Модрича". Мнифестацију су 23.12. обогатили ученици наше школе који су чланови великог и малог хора, драмске и рецитаторске секције припремивши пригодан програм поводом новогодишњих празника.
Cлика
На иницијативу Савјета ученика ОШ "Сутјеска" у нашој школе  је покренута хуманитарна акција за прикупљање новчаних средстава намијењених за лијечење ученика трећег разреда из ПШ Крчевљани, Андријана Андреја Божића. Андријану  је заказана операција срца у Истанбулу, а прикупљена новчана средства ће бити усмјерена на трошкове боравка током  лијечења у Турској.Овом приликом, ученици и наставници ОШ "Сутјеска" су у року од три дана скупили 3, 010 КМ и још једном показали да су велики хуманисти.Нашем Андријану желимо брз опоравак и још бржи повратак у школске клупе....
Cлика
Општинска организација Црвеног крста из  Петрова данас је организовала Регионално такмичење из квиза "Познавање покрета Црвеног краста" на ком је, поред шест других екипа из регије, екипа наше школе освојила прво мјесто и пласирала се на даље такмичење. Екипу наше школе чине Тијана Новаковић, Ивана Стојановић и Ања Пејић.  Ученицама желимо много среће и успјеха на даљем такмичењу.
0 0